Treballs de Serralleria som artesans serrallers forja ferro inox i fusteria d alumini

FINESTRES ALUMINI AMB RUPTURA DE PONT TERMIC

Finestres d'alumini amb ruptura de pont tèrmic.   Les noves normatives, una major conscienciació mediambiental, així com una major exigència per part de l'usuari pel que fa a les prestacions dels tancaments i la seva funció estètica, han fet de les finestres d'alumini de ruptura de pont tèrmic la solució idònia als requisits de l'arquitectura actual. L'alumini continua sent el material preferit per arquitectes, constructors i fabricants de finestres, aproximadament un 70% del mercat actual espanyol de la finestra és d'alumini. No necessiten pràcticament manteniment, ofereixen una alta hermeticitat al vent i l'aigua, són completament reciclables i permeten una àmplia varietat de formes i acabats. Si a això hi afegim els avantatges de la ruptura de pont tèrmic, vam aconseguir el producte idoni per donar solució a tots els requisits de l'arquitectura actual i d'un usuari cada vegada més exigent.  En climes freds, quan la temperatura exterior és molt baixa i en l'interior hi ha humitat relativa elevada, es dóna el fenomen de la condensació sobre els perfils interiors. Amb el trencament del pont tèrmic s'aconsegueix elevar la temperatura superficial del perfil interior i en conseqüència es restringeix l'aparició de la rosada.

Finestres d’alumini amb ruptura de pont tèrmic. 

Les noves normatives, una major conscienciació mediambiental, així com una major exigència per part de l’usuari pel que fa a les prestacions dels tancaments i la seva funció estètica, han fet de les finestres d’alumini de ruptura de pont tèrmic la solució idònia als requisits de l’arquitectura actual.
L’alumini continua sent el material preferit per arquitectes, constructors i fabricants de finestres, aproximadament un 70% del mercat actual espanyol de la finestra és d’alumini. No necessiten pràcticament manteniment, ofereixen una alta hermeticitat al vent i l’aigua, són completament reciclables i permeten una àmplia varietat de formes i acabats. Si a això hi afegim els avantatges de la ruptura de pont tèrmic, vam aconseguir el producte idoni per donar solució a tots els requisits de l’arquitectura actual i d’un usuari cada vegada més exigent.

En climes freds, quan la temperatura exterior és molt baixa i en l’interior hi ha humitat relativa elevada, es dóna el fenomen de la condensació sobre els perfils interiors. Amb el trencament del pont tèrmic s’aconsegueix elevar la temperatura superficial del perfil interior i en conseqüència es restringeix l’aparició de la rosada.